D'ALNB organiséiert den 12. Mäerz 2020 eng guidéiert Visitt vun der Philharmonie
mat enger klenger Agape
Um 17.00 Auer geet et lass.
Duerno, vun 18.15 Auer un Aperitif
Dann eng Agape am Restaurant "Tempo" an der Philharmonie
Hei de Menü fir 35 €:
PLATS:
(A) tagliata de poulet jaune, parmesan, noisettes, mizuna, truffe, eryngi
ou
(B) saumon laqué, edamamé, wakamé, basilic, riz basmati
ou
(C) poke bowl, radis mix, gingembre, spoon coco, curry (végétarien)
DESSERTS:
(1) ganache chocolat bitter, sponge cake cacao, pécan, granité, concombre
ou
(2) nougat glacé, fruits secs, orange sanguine, meringue ivoire.
Et gëtt och eng Formule "Boissons" (30€)
1 apéritif à base de bulles
1/2 btl de vin
1/2 btl d'eau
café ou thé.
UMELDUNGE BIS DE 5. MÄERZ (pierre.fattebene@education.lu)
Ugemellt (Stand 10. Mäerz) : Visitt, 24 - Agape, 24)
Nr |
|
Nom |
Menu |
Vin |
Nombre |
1 |
|
BEREND Carine |
A2 |
? |
1 |
2 |
|
DE MARCHI Marie-France |
A1 |
- |
1 |
3 |
|
ESTGEN Carol |
A1 |
? |
1 |
4 |
|
FATTEBENE Pierre |
A2 |
+ |
1 |
5 |
|
FEIT Michèle |
C2 |
+ |
1 |
6 |
|
FELLERICH Carine |
A1 |
- |
1 |
7 |
|
HOFFMANN ARtemio |
A2 |
- |
1 |
8 |
|
KOENER Romain |
B2 |
? |
1 |
9 |
|
LEINER José |
A1 |
- |
1 |
10 |
|
LINARI Patricia |
A2 |
- |
1 |
11 |
|
MACK Nico |
A2 |
? |
2 |
12 |
|
NICKELS Fernande |
A2 |
- |
1 |
13 |
|
NICKELS Norbert |
A2 |
- |
1 |
14 |
|
NICOLAY Paulette |
B2 |
+ |
1 |
15 |
|
RIES Jos |
A2 |
- |
1 |
16 |
|
SCHMOL Serge |
B2 |
- |
1 |
17 |
|
SEYWERT-HOSCH Adrienne |
B2 |
+ |
1 |
18 |
|
SIMON Nadine |
A2 |
|
1 |
19 |
|
THOMÉ Jeannot |
B2 |
- |
1 |
20 |
|
WAMPACH Patrick |
A2 |
|
1 |
21 |
|
WARINGO Chantal |
|
|
1 |
22 |
|
WEBER Denise |
A1 |
+ |
1 |
23 |
|
WELTER Caroline |
A2 |
- |
1 |
24 |
|
WILMES Eliane |
B2 |
? |
1 |